Een belangrijk artikel over het spel

Troll Hunters is een World of Warcraft Online Game, dat in feite draait om games die zijn gebaseerd op epische fantasy-omgevingen. Het is gratis te spelen en het is een ongelooflijk leuk spel voor spelers die jong of oud zijn. Het spel zelf is eigenlijk vrij gemakkelijk om in te komen, hoewel voor degenen met meer geavanceerde computervaardigheden er ook een paar optionele niveaus zijn die kunnen worden verdiend, hoewel degenen met een laag niveau genoeg niveaus kunnen behalen om te kunnen beginnen met de spellen hogere levels. Er zijn ook gebieden op hoog niveau waar spelers meer goud kunnen verdienen.

Een ding dat je misschien opvalt aan het spel is dat de interface een beetje anders is dan andere MMO's zoals World of Warcraft, omdat het niet echt veel functies heeft die de andere spellen hebben. Het maakt gebruik van een systeem genaamd "Dota 2" dat is gemaakt door Valve Corporation, het bedrijf achter de game. Hoewel sommige mensen de veranderingen misschien niet leuk vonden, waren veel fans van het spel van mening dat ze niet voor de juiste redenen waren gemaakt. Dit zal worden uitgelegd in deze recensie van het spel.

Om het spel daadwerkelijk te kunnen spelen, moet je je eerst registreren voor een gratis account. Nadat je je hebt aangemeld, kun je je eigen personage maken en de tutorial en gebieden doorlopen voordat je het spel daadwerkelijk kunt spelen. Je kunt veel dingen doen met de hulp van de gemeenschap of 'gilden'. Deze gilden werken als echte gilden, met een leider die als leider optreedt voor alle andere leden. Ze helpen elkaar doelen te bereiken, wat het spel spannender maakt.

Terwijl je de verschillende beschikbare missies voltooit, kom je ook een aantal verschillende soorten vijanden tegen, evenals trollen, genaamd Troll Hunters. Deze trollen zijn wat moeilijker dan de reguliere, maar zullen altijd verschijnen als je ver genoeg in het spel gaat. De game is behoorlijk uitdagend, omdat er zoveel dingen te doen zijn, en het kunnen maken van vrienden is ook erg belangrijk. Er zijn nogal wat mensen die in je gilde zitten en heel behulpzaam zijn.

De game heeft een reputatiesysteem waarin spelers een reputatie kunnen verdienen door te helpen vijanden te verslaan en games te winnen. Dit helpt de speler ook om meer goud te verdienen, wat nodig is om verder te komen in het spel. Elke speler begint met een ander reputatieniveau en kan meer verdienen door bepaalde taken uit te voeren of specifieke missies te voltooien. Nadat je reputatieniveau een bepaald niveau heeft bereikt, kun je het gebruiken om betere items en buit van monster drops te krijgen. Je kunt ook een reputatieboost krijgen als je bepaalde missies voltooit en als je deel uitmaakt van een gilde dat een bepaald aantal vijanden heeft gedood.

Omdat de game sterk wordt beïnvloed door de echte Warcraft-serie, kun je verschillende items krijgen, zoals wapens, uitrusting, items en items met Warcraft-kennis. Er zijn zelfs beelden om de wereld van de trollen smaak te geven. Veel mensen die de game hebben gespeeld, hebben uiteindelijk hun online e-mailadres aan de game gegeven, omdat ze zich comfortabel voelen bij het online spelen met vrienden via e-mails. Dit is een nieuwe manier om in contact te blijven met vrienden en familie in een virtuele wereld.

Mensen die de game niet in een live game hebben gespeeld, zijn niet gewend aan de look en feel van de game. Ze zijn misschien ook een beetje nerveus om deze andere spelstijl uit te proberen en begrijpen niet hoe het werkt. De meeste mensen die het spel hebben gespeeld, melden dat het ongelooflijk gemakkelijk is om erin te komen en dat het spel vrijwel hetzelfde is als een standaard MMO-spel. Er zijn slechts ongeveer tien missies in het spel, maar je kunt veel dingen doen in het spel en je zult je niet vervelen.

Als je klaar bent met het lezen van deze game review van Troll Hunters, moet je er zeker van zijn dat je hiervan kunt genieten. Als je het nog niet hebt gespeeld, breng je vrienden bij elkaar en kijk of je het onder de knie kunt krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *