Einner Review

Als u op zoek bent naar een game om te spelen, is het diner een goede keuze. Deze game is momenteel nog in bèta, dus het is misschien niet zo goed als het zou kunnen zijn. Er zijn geen afbeeldingen die ik kan vinden, wat een teleurstelling is, maar wat je wel krijgt is leuk en leerzaam.

Games die op internet staan, kunnen tijdens het diner worden gespeeld. Het is een geweldige manier om te leren terwijl je plezier hebt. Je leert hoe dieren zich gedragen en hoe de verschillende soorten voedsel worden verteerd. Leren hoe de wereld werkt, kan een goede les zijn voor kinderen of een leuke manier om je tijd door te brengen.

Dus hier is een overzicht van het spel. Met het type website dat ik heb, kon ik meedoen aan de bèta, wat de beste manier is om het een proefrit te maken. Omdat ik niet zeker weet of het spel goed zal aflopen, heb ik kunnen zien hoe dit educatieve spel met andere mensen zal spelen.

De belangrijkste speelruimte is een klaslokaal, waar je met andere studenten gaat zitten. Vervolgens wordt u gevraagd een personage uit een menu te selecteren. Elk personage heeft verschillende kenmerken waardoor ze uniek zijn. Er zijn twee soorten personages in het spel. Je speelt de normale personages, zoals leeuw, slang en paard, of je kunt ook voor een diner kiezen.

Einner heeft een interface die gemakkelijk te gebruiken is. Er zijn punten op de vloer, die worden gevuld door het dier dat onlangs heeft gegeten. Nadat dat punt is uitgeput, begint het dier te blaffen of te huilen.

Elk dier eet op verschillende manieren. Zo kan gras worden gebruikt om het dier te helpen snel zijn doel te bereiken. Insecten zijn nuttig, maar gras is leuker om te eten. Er zitten allerlei dieren in het spel. Je zult ze kunnen voeren voordat ze op het punt staan een insect of een gras te eten, en je moet je muis gebruiken om op hun lichaam te klikken.

Het doel is om de Einner te verslaan, het enige dier dat zonder problemen insecten kan eten. Als je hem verslaat, kun je doorgaan naar het volgende niveau. Als u de eerste keer echter niet wint, begint u het proces opnieuw. De gemakkelijkste manier om Einner te verslaan, is door de informatie van de leraar en de klas te gebruiken om zoveel mogelijk over hem te leren.

Er zijn ook andere opties voor het spel. Je kunt kiezen of je wilt dat de dieren naar je kijken of niet. Wanneer je het level hebt voltooid, kun je een aantal items ontgrendelen, inclusief blauwdrukken die je kunt gebruiken om Einner te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *