Het WK 2020 - Nieuws voor het WK Portugal

Het Lissabon-toernooi van 2020 was het eerste WK in Portugal en het was een overwinning voor Poker News. Als je Poker News online leest, weet je dat het nieuws vol staat met rapporten van pokertoernooien in dit land.

Het was dus niet verrassend om een toename in pokernieuws te zien. De online gemeenschap was ook geïnteresseerd in het leren van het evenement en daarom begonnen ze te leren over de Portugese gokwetten. Ze waren niet in orde met die aanpak, aangezien het niet correct was om poker als gokken te noemen, maar het was gemakkelijk te begrijpen hoe poker zich verhield tot gokken in Portugal.

De pokerspellen en sportspellen lijken erg op elkaar. Sports Games is Kansspelen. Ze gebeuren wanneer iemand een weddenschap wint of wanneer de uitkomst duidelijk bij toeval wordt bepaald. Poker heeft in dit opzicht zijn parallel in Chess and Magic The Gathering.

Poker News ging helemaal over pokerspelers die aan de pokertafel hadden gespeeld en dat leidde tot een debat over hoe ze zich konden kwalificeren als spelers van poker. Er werd gezegd dat ze in zo'n geval in de ogen van de wet geen pokerspelers waren. Dat zou waar kunnen zijn zolang de pokertafel geen deel uitmaakte van de wettelijke definitie van pokerspelers.

In ieder geval hadden de pokerspelers zich als pokerspeler aangemeld voor het WK in Portugal. Poker News maakte een speciale vermelding van het pokertoernooi. Het leek erop dat Poker News vol zou staan met berichten over dat toernooi.

Dit is een interessant artikel omdat het verschillende punten naar voren brengt die in veel discussies naar voren zijn gekomen. Een van de punten die in het artikel aan de orde komen, gaat over het verschijnen van Poker News in het Lisbon Tournament of Poker in Portugal.

De vraag of Poker News in een ander pokertoernooi zou moeten verschijnen, is een debat voor een andere dag, maar een punt dat naar voren komt is dat Poker News de neiging zou hebben de indruk te wekken dat poker een kansspel is in plaats van een spel van Vaardigheid. Dat zou niet goed zijn voor Poker News in een land dat een laissez-faire-houding bij het gokken niet aanmoedigt.

Dus als je merkt dat Poker News uit andere landen bevooroordeeld is, lees het dan niet. Zoek een andere nieuwsbron voor uw informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *