The Winner of App Review - An Unloved Game

Het Winnaar van App-beoordelingsteam bij de Telegraph houdt niet erg van een bepaald spel genaamd Slap Chop. Maar ik ben hier niet om je te vertellen waarom ze het haten. Ze hebben het gespeeld, het beoordeeld en het hun nummer één meest onbeminde spel aller tijden genoemd, dat is alles wat ze je kunnen vertellen.

In de recensie besluit de schrijver, Nick Fogg, het niet het voordeel van de twijfel te geven omdat het gewoon "een slecht spel" een slecht spel is. "Hij vervolgt dat het" een slecht compromis tussen een spel en de technologie die gebruikt werd om het te maken. "Nou, ik had veel plezier met het spelen van het spel en als de schrijver geen expert was, zou hij het daar misschien niet mee eens zijn.

De gameplay is eenvoudig maar zeer verslavend, dus ik kan zien hoe de recensent het niet leuk vindt, maar het is gewoon een typisch spel waarin je iemand moet slaan om ze uit de ring te laten vallen. Een van de ergste dingen van dit spel is dat ze elke keer dezelfde verkeerde resultaten krijgen. Ik ben het gaan accepteren en denk dat het deel uitmaakt van het spel. Het is niet gemakkelijk onder de knie te krijgen, maar ik vind het nog steeds leuk omdat het leuk is om te spelen.

En het ergste van dit spel is dat de regels zo onduidelijk zijn dat iedereen echt ontmoedigd kan raken. Als je de regels leert en weet hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken, wordt het spel uitdagender.

De makers van Slap Chop beweren een fortuin te hebben uitgegeven om een geweldige app te maken. Dat zal hun slechte mening hierover natuurlijk niet veranderen. In feite verdedigen ze de gameplay door te zeggen dat je pas in de tweede ronde van het spel iets over je tegenstander mag verwachten.

Wat denk je dat hun ster zou zijn als ze hem gewoon van het scherm haalden en hem er niet zo irritant uit lieten zien? Weet je, mensen die overdreven kritisch zijn over hoe hun games worden gezien, zien dit misschien als een probleem, maar wat weet ik. Ik ben gewoon een snob die ervan houdt dat je zulke recensies in een krant kunt vinden, en ik ben gewoon een normale lezer van gametijdschriften.

Er zijn er een groot aantal en ik heb gezien dat veel games worden herzien die ik niet leuk vond. Dus, wat geeft me het recht om een product dat ik niet leuk vind te bekritiseren en uit te roepen?

Nou, mijn punt is dit; er zal altijd iets te bekritiseren zijn als je in de nieuwe golf van gaming zit. Je hoeft alleen maar het goede in alles te vinden en als je te kieskeurig probeert te zijn, zul je nooit leren genieten van games. Dus kijk eens naar de recensie van Slap Chop from the Telegraph.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *