Thunderstruck spelen

Thunderstruck spelen is erg leuk. Het spel ziet er gemakkelijk uit en het is ook een uitdaging. De mechanica is eenvoudig en ongecompliceerd, en er is nooit een moment dat het spel helemaal oneerlijk aanvoelt.

Om het spel te starten, moet je naar de tafel gaan en wachten tot de dealer komt. Dan ben je helemaal klaar om het spel te beginnen. Eerst moet je de stapel kaarten openen en de gedekte kaarten controleren. Je kunt ervoor kiezen om ze te onthullen of om ze te verbergen. Als je eenmaal weet welke kaarten je wilt onthullen, ga je gang en vouw je de kaarten op die je niet wilt onthullen en ga je verder met de volgende stap.

Als je kaarten zijn onthuld, ga dan terug naar de dealer en vraag hem of je eerst mag spelen. Als je akkoord gaat, pak dan je aflegstapel en schud deze. Leg de kaarten neer die je gaat delen en laat de andere spelers weten.

Vervolgens moet iedereen zich rond de tafel verzamelen en de dealer opent de geschudde kaarten en geeft iedereen de kans om ernaar te kijken. Elke speler krijgt één beurt om een aantal munten uit te delen. Als hij dit niet doet, zullen de andere spelers het voor hem doen.

Vervolgens gooien de dobbelstenen en de som van alle munten is gelijk aan de totale score van de spelers. Zo gaat het, te beginnen bij de dealer.

Het spel gaat door totdat iedereen een stabiele staat bereikt. Eén speler krijgt een naam en krijgt het recht om het laatste aantal munten uit te delen.

De eindscore wordt altijd voor de dealer en de overgebleven spelers geplaatst. De winnaar is degene die in alle rondes de hoogste score haalt.

Het is een spel voor meerdere spelers waarbij spelers moeten samenwerken om de taak te voltooien. Het is net poker zonder de pokerchips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *