Waarom zijn sommige mensen gelukkiger dan anderen?

Er is een aspect van poker dat veel aandacht lijkt te trekken en dat is het gezegde: "Geluk is slecht". Veel mensen zeggen dat geluk niet is toegestaan in poker, maar ik denk dat het verkeerd is om te zeggen dat geluk slecht is. Geluk en vaardigheid zijn niet hetzelfde.

Om een goede speler te worden, moet je tijd besteden aan online spelen, want je kunt op geen enkele manier goed worden in het spel door het af en toe gewoon te spelen. Een paar uur per dag poker spelen, maakt je geen goede speler. Ik weet dat dit eenvoudig klinkt, maar veel mensen nemen dit aspect van het spel niet serieus.

Veel mensen zeggen dat ze het spel willen winnen, maar als het gaat om spelen aan tafel zijn alle pokerspelers uit zichzelf. Dit is niet waar. Sommige spelers willen winnen en sommige willen geld verdienen. Wanneer je online en aan tafel speelt, leer je wat voor soort speler je bent. Je krijgt ook een beter begrip van wat je tijdens een hand zou moeten doen en je zult beginnen met het bluffen van poker.

De echte sleutel om een goede speler te zijn, is wanneer u aan tafel zit, uw hand analyseert en nadenkt over hoe u een hand moet spelen. Zorg ervoor dat je een plan hebt voor de volgende hand voordat je het speelt. Probeer een bepaald aantal fiches op tafel te houden voordat u begint met het spelen van elke hand. Als je bijvoorbeeld in een blinde gok situatie zit, dan wil je wat geld opzij zetten voordat je op die hand inzet. Of misschien wil je een bepaald aantal fiches hebben waarmee je all-in wilt gaan, zodat je niet te veel inzet met je laatste weddenschappen.

Een ander ding dat u moet doen als u online poker speelt, is beginnen met gokken met kleinere bedragen. Als je begint met $ 100 op de bank, zou je moeten beginnen met dat aantal fiches. Je zult je bankroll moeten opbouwen terwijl je speelt. Met een kleinere bankroll moet je goede handen vinden en die handen in je voordeel gebruiken.

Een andere sleutel tot het winnen van online poker is vooruit denken. Als je een sterke hand hebt en de andere persoon heeft zijn hand, dan kun je met die hand wedden. Je wilt erachter komen wat ze de volgende beurt zullen krijgen, zodat je comfortabel kunt zijn met je positie.

Veel spelers gebruiken hun geluk graag wanneer ze in het midden tot laat in de hand komen. Ze hebben misschien een winnende hand, maar als de chips rond rollen, kunnen ze die hand niet optimaal gebruiken en daarom wordt het een rotzooi.

Poker is een behendigheidsspel en als je een goede speler wilt worden, moet je tijd besteden aan het oefenen van je vaardigheden aan tafel. Zit daar niet met een slechte houding en denk dat er geluk op je afkomt, zodat je al je fiches kunt verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *