Wat is onsterfelijke romantiek? Ontdek de waarheid over oplichting die miljoenen oplevert

Er zijn veel Romance-zwendel en er is een soort zwendel die heel gewoon is. Dat is om u ervan te overtuigen dat u veel geld gaat verdienen door uw e-mailadres weg te geven.

Een van de oudste trucs van de oplichters is om Winner Club te bellen en u ervan te overtuigen dat ze u een lijst met winnaars kunnen bezorgen die op zoek zijn naar mensen zoals u. Dit kan eenvoudig worden voorkomen door eenvoudig onderzoek te doen. U hoeft niets bijzonders te doen om in contact te komen met een lijst met winnaars die op zoek zijn naar dezelfde producten en diensten die u aanbiedt.

Veel oplichters hebben geleerd u te vinden via online forums en sociale netwerken. Ze verzamelen informatie over u en nemen contact met u op via e-mail of post. Vervolgens vertellen ze je dat je een "onsterfelijke" prijs hebt gewonnen of dat je een e-mail kunt ontvangen van een winnend bedrijf met een grote geldprijs voor je e-mailadres. Je denkt dat ze een enorme prijs aanbieden en antwoordt met "Zeker!"

De meeste oplichters zullen proberen je bang te maken door hen je e-mailadres en postadres te geven. Wanneer u hen deze informatie geeft, moet u er ook voor zorgen dat u deze alleen aan gerenommeerde bedrijven geeft. Het e-mailadres is geen privé-informatie; mensen geven het aan mensen over de hele wereld.

Andere oplichting is onder meer het gebruik van uw persoonlijke informatie om iets van hen te kopen. In sommige gevallen worden deze oplichting zelfs geadverteerd op de Winner Club-website. Dit zijn meestal degenen die het meest graven.

Het is belangrijk om te onthouden dat veel oplichters echt geïnteresseerd zijn om u producten te verkopen waarvan zij beweren dat ze in uw belang zijn. Bekijk altijd een aanbieding voor uw eigen bescherming. Als u zich zorgen maakt over de kwaliteit van het product, kijk dan of het bedrijf al meer dan een jaar actief is en of ze een goede reputatie hebben. Sommige zijn opportunisten en zullen u alleen maar laten denken dat u gratis producten kunt winnen door de e-mailadressen van andere mensen in te voeren. Dit zijn meestal oplichting die beloven dat uw naam en e-mailadres naar hun site gaan om een item of service te winnen.

Ongeacht hoe het eruit ziet, het is belangrijk om te onthouden dat het illegaal is om iemands e-mailadres te gebruiken zonder hun toestemming. Elk e-mailadres is legaal toegankelijk, maar contactgegevens zijn privégegevens die gewoonlijk niet zonder toestemming aan anderen worden gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *